Geen categorie
Geen reacties

Een nieuw huis? Hou hier rekening mee!

Bij een nieuw huis komt veel kijken. Soms kan dat voor wat chaotische situaties opleveren waardoor er dingen vergeten worden. Bij sommige verbouwingen horen direct belangrijke maatregelen, omdat anders het misschien lastiger kan gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een traplift.

Het slotgat

Bij een nieuw huis wordt altijd aangeraden om het slot te vervangen voor een nieuw slot. Dit wordt tevens verteld en aangeraden door de notaris als de overdracht plaats vindt. Om gedoe te voorkomen van oude sleutels van de woningeigenaren is het dus handig om dit direct te vervangen.

Verzekering

Het is belangrijk om je verzekering aan te passen bij de aankoop van een nieuw huis. Hierbij geen je het nieuwe adres door aan de verzekering.

Verbouwing

Bij een nieuw huis is het handig om te bekijken of je het huis verbouwd wilt hebben. Deze beslissing is handig om van te voren te maken, het is namelijk niet handig als je een nieuw huis hebt en de spullen voor de verbouwing al in je nieuwe woning hebt.

Verhuizing regelen

Denk aan welke spullen je het eerst kwijt wilt. Vaak is het handig om de grote spullen of als eerst te verhuizen of als laatst. De kans is namelijk aanwezig dat voor het grote meubilair er speciaal vervoer voor geregeld moet worden. Dit is dan handig te plannen en de verhuizing kan dan in één keer doorgaan wanneer er een huurbusje komt. Bekijk ook of je de verhuizing misschien wilt uitbesteden aan een verhuisbedrijf. In dit geval hoeft er niks gedaan te worden, het verhuisbedrijf regelt alles. Van de verpakking tot de plaatsing van de meubels.

Tot slot

Aan het eind is het handig om te de versiering te bekijken. Dit kan ook halverwege gedaan worden wanneer een beeld is hoe alles komt te staan en welke plek/ruimte er nog over is.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu