Geen categorie
Geen reacties

Ontstaan van wallen onder ogen

wallen onder ogen

Wallen onder de ogen komt bij iedereen wel eens voor. Helaas zijn wallen onder de ogen, donkere kringen of zakjes onder de ogen bij sommige mensen blijvend. Na een nacht goed te hebben geslapen blijven deze problemen aanwezig. Een behandeling met fillers kan de uitkomst voor u bieden.

Ontstaan van wallen

Uiteraard speelt uw levensstijl een grote rol bij wallen onder de ogen en donkere kringen. Roken, alcohol- en drugsgebruik, slaaptekort en voeding zijn factoren die van invloed zijn op de wallen onder uw ogen. Echter leven sommige mensen zeer gezond en hebben alsnog last van wallen onder de ogen en donkere kringen. Erfelijkheid speelt hierbij een grote rol. Indien uw oogkassen wat naar achter liggen verschijnt er al snel een schaduw onder uw oog. Door het ingevallen deel onder uw oog op te vullen met een filler vervalt de schaduw en dus de donkere kring. Wel moet u rekening houden dat een donkere kring niet altijd een schaduw is. Het komt ook voor dat de huid daadwerkelijk is verkleurd.

Wat doen fillers?

Hyaluronzuur fillers vullen als het ware een gebied op. Stel u heeft rimpels onder uw ogen dan kunnen fillers ervoor zorgen dat deze rimpeltjes worden opgevuld en dus bijna niet meer zichtbaar zijn. Hyaluronzuur zit al in de huid van ieder mens. Helaas neemt het gehalte hyaluronzuur met de jaren af. Dit betekent minder volume en elasticiteit. Door een extra aanvoer via een fillers behandeling krijgt uw huid een boost.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er in uw wang een gaatje gemaakt met een naald. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van een canule om de filler in te brengen. Een canule is een botte naald die weinig schade kan maken in de het te behandelen gebied. Hierdoor is er weinig kans op blauwe plekken. Uiteraard wordt het gebied eerst verdoofd. Dit kan zowel met verdovingscrème als met een verdovingsprikje. Na de behandeling ziet u eigenlijk al direct resultaat. Wel is het gebied nog gezwollen, maar u kunt na de behandeling direct bij ons in de kliniek koelen. Twee weken na de behandeling is het definitieve resultaat te zien. U komt altijd terug voor controle. De arts kan dan met u bespreken of uw wensen zijn behaald.

Fillers niet altijd mogelijk

Wallen verwijderen is niet altijd mogelijk met fillers. Soms is er sprake van teveel vocht onder de ogen of teveel losse huid. Maak daarom altijd eerst een afspraak voor een consult. De arts zal ten alle tijden eerst uw medische geschiedenis met u bespreken voordat hij een behandeling uitvoert.

Wij snappen als geen ander dat wallen en donkere kringen onder de ogen uw leven zeer erg kunnen beïnvloeden. Door vragen van mensen in uw sociale en/of werkgerelateerde kring kunt u zich onzeker voelen. Dit is totaal niet langer nodig. Fillers kunnen u een uitgeruste blik geven. U zult eruit zien zoals u zich voelt! Uitgeslapen!

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven.
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​info@bodyclinic.nl​.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu